بررسی قفل برقی موجود در کرکره برقی پارکینگ
نوشته شده توسط : رها حامی

بهتر است بدانید که قفل برای کرکره برقی پارکینگ در دو مدل وجود دارد؛ یکی دستی و یکی به صورت برقی می‌باشد. قفل دستی برای مصرف کنندگان مشقت زیادی دارد که امروزه به همین خاطر بیشتر مردم به قفل برقی کرکره‌ها روی آوردند. زیرا با اختراع قفل برقی راحتی استفاده کنندگان و همینطور افزایش امنیت کرکره فراهم شده است.

قفل برقی کرکره به این دلیل امنیت بالاتری دارد که داخل کرکره نصب می‌شود رود و از از بیرون به هیچ عنوان دسترسی وجود ندارد. این قفل از دو قطعه اصلی تشکیل شده است که یکی از آنها بر روی ریل نصب شده و همینطور از مکانیزم مکانیکی و برقی برخوردار است. و دیگری نقش مکمل قفل را ایفا می‌کند که بر روی تیغه آخر کرکره نصب می‌شود. همانگونه که گفته شد ساختار قفل برقی به صورتی است که از بیرون به طورکلی نامحسوس است. نامحسوس بودن قفل برقی موجب شده است که نه کسی متوجه وجود آن شود و نه زیبایی و یکدست بودن کرکره خراب شود.
سازگاری با انواع موتورهای کرکره برقی
یکی دیگر از سوال‌هایی که ممکن است در زمان انتخاب و قفل برقی کرکره برای شما ایجاد شود این است که آیا با انواع مدل‌های موتور کرکره برقی سازگاری دارد یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که قفل برقی کرکره مدل m&v این قابلیت را دارد که به همه مدلهای موتورهای کرکره برقی پنجره متصل شود. (ماجراهایی که بدون یو پی وی سی و با یو پی اس باشند.)
این قفل خارا می‌توان بر روی موتورهای ساید نصب کرد علاوه بر این نوع موتور بر روی موتورهای توبلار نیز میتوان نصب کرد در نتیجه هیچ محدودیتی برای استفاده از این قفل‌های برقی وجود ندارد. این قفل‌ها علاوه بر اینکه با انواع موتور‌های موجود در کرکره برقی سازگاری دارند با مدل‌های مختلف تیغه‌های کرکره برقی پنجره نیست سازگار میباشند. به همین خاطر این امکان وجود دارد که بر روی همه تیغه‌ها برای قیمت کرکره برقی پنجره مناسب نصب شود.
جنس بدنه قفل و ویژگی‌های فنی آن
به طور کلی برای خرید قفل برقی کرکره ابتدا بایستی از جنس بدنه و ویژگی‌های فنی آن آگاهی داشته باشید. به همین خاطر ما قصد داریم در ادامه مطلب شما را با جنس بدنه و ویژگی‌های فنی این قفل‌ها آشنا کنیم که در این زمینه اطلاعات کاملی را به دست آورید.

آشنایی با درب ریلی کارگاهی
این نوع درب ریلی‌ها از سیستم انتقال قدرت گیربکس در دو مدل چرخ دنده ای شانه ای و زنجیری برخوردار می‌باشند. جنس سازه این نوع درب‌ها اغلب از ورقه‌های فلزی، پانل‌های پلی اورتان، تیغه‌های آلومینیومی یا ترکیبی از فلز آلومینیوم می‌باشند. در ادامه مطلب شما رو با این درب‌ها بیشتر آشنا خواهیم کرد، پس با ما همراه باشید.
ویژگی‌های درب‌های کارگاهی
دارای تردد بالا و بدون هیچ محدودیت
شامل سیستم خلاص کن دستی به همراه کلید خلاص کن
توانایی نصب باتری ذخیره کننده بر روی خود برای کارکرد در زمانهای قطعی برق
شامل قابلیت تنظیم قدرت و سرعت از داخل تابلو فرمان
شامل سیستم حسگر مانه و توقف و حرکت برعکس در زمان برخورد با یک مانع

کاربرد‌های درب ریلی کارگاهی
همانطور که از نام این نوع درب ریلی‌ها مشخص است، برای کارخانه‌ها، کارگاه‌ها، صنایع بزرگ، سوله‌ها، سایتهای سازه ای بزرگ یا اماکنی که ماشین آلات صنعتی رفت و آمد می‌کنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. درب ریلی کارگاهی یا صنعتی برای فضا‌هایی مناسب است که در در قسمت عرض ورودی با محدودیت ای مواجه نباشند و لنگه‌های درب‌ها به آسانی به سمت پهلو جمع شوند. این لنگه‌های بزرگ درب‌ها به وسیله موتور‌های پرقدرت نصب شده و آسانی توانایی باز و بسته کردن آنها را دارند.
این نوع درب ریلی‌ها برای مکان‌هایی مناسب می‌باشند که علاوه بر راحتی و همینطور امنیت در تردد از شکل ظاهری مناسبی نیز برخوردار هستند.
منبع: کرکره برقی





:: بازدید از این مطلب : 132
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 2 آبان 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: